Gratis Webhotel

Webhotel

Gratis Webhotel

AlternativHosting tilbyder GRATIS web- og mailhotel til private og mindre foreninger. Der er ubegrænset trafik og webhotellet har som standard 5 Gb plads. Har du behov for mere plads så giv besked om hvor meget plads du har behov for, så finder vi nok en løsning på dette.

Spamfilter

Dit mailhotel beskyttes af et spamfilter. Inden mails lander i din inbox sorteres de af en ekstern server, på den måde undgår du at modtage 99% af alt spam og vira i din inbox. Spamfilteret gemmer alle mails og sender dig en mail med en liste over frasorterede mail og du kan bede filteret videresende evt. fejlsortede mails til din inbox.

Oprettelse

Du skal skrive en besked via vores kontaktformular, skriv kort hvem du er og hvorfor du ønsker hosting gennem os. Vi hoster kun mindre foreninger og private, du kan derfor ikke bruge os, hvis du ønsker at oprette en webshop.

Alternativhosting har erhvervslinje fra Norlys. Dog betales der ikke for 24/7 service, så i weekender og udenfor normal åbningstid kan der i meget sjældne tilfælde opstå nedbrud på linjen, som så ikke løses nær så hurtigt, som hos virksomheder, hvor man betaler for webhotel
Der foretages backup af alle webhoteller dagligt.